2022-07-10 247 views
今日再次嚟到我同老婆最愛嘅日本餐廳,順便用埋$100會員coupon。千両嘅午市套餐CP值真係超高,食物亦非常有質素保證,環境亦十分寬敞舒適,我哋差唔多每個月都會至少嚟一次!我哋叫咗個刺身套餐、壽司牛肉烏冬套餐同一客三文魚腩壽司。哩度嘅刺身全部都好新鮮清甜,特別鍾意帶子、鮑魚同吞拿魚腩。鮑魚鮮味十足,口感彈牙,但一啲都唔靭。吞拿魚腩超肥美,有入口即化嘅感覺。佢個飯加上甜蛋絲同魚籽都勁好食,味道香甜,珍珠米彈牙,加上豉油,甜甜咸咸咁十分開胃。佢哋嘅三文魚腩壽司亦係我同老婆每次必叫嘅,魚油味好香,亦有入口即化嘅感覺,食嗰一刻真係有感動嘅感覺,超正!會一直幫襯!

會一直幫襯!
2022-07-10