2024-01-06
今日同屋企人一齊行下vcity食飯,見到呢間吾洗等位,即入試下先,我哋大約晚上6點入去食餐廳環境:有卡位有普通位,可以視乎有冇小朋友,有小朋友就梗係坐卡位舒服啲啦😂😂一坐低之後,職員即刻遞水熱水,服務周到👍🏻😄食物方面:我哋叫左三個餐,兩個大人食,小朋友食個兒童餐🤭咖喱雞扒飯🍚個叻喱汁超好味🤤仲要吾辣,小朋友都食到👍🏻雞扒塊塊又厚又多肉🤩勁大碗白飯,仲有麵豉湯,又有薯角,我仲加左杯荔枝乳酸飲品🍸又幾好食🤩🤩照燒雞扒飯🍚呢個餐就平幾蚊,少左啲薯角咁😂但個照燒汁好好味,配上雞扒又吾錯🤩🤩都幾抵食,一個人食份量岩岩好👍🏻👍🏻兒童和牛漢堡餐呢個餐係今日食三個餐入面最貴架😂😂應該係貴係塊和牛漢堡度😂😂小朋友食都幾正,啲腸仔紅蘿蔔全部有特別形狀,好吸引小朋友😆😆😆仲要有啫喱糖😆😆😆成個份量都吾小下🤣🤣🤣整體上性價比都幾高👍🏻值得再黎食😆😆
餐廳環境:
食物方面:
我哋叫左三個餐,兩個大人食,小朋友食個兒童餐🤭
咖喱雞扒飯🍚
照燒雞扒飯🍚