2022-09-23 285 views
Magpie 係由chill & grill 最近開既自家烘焙品牌,依家推出左幾款曲奇禮盒😛~首先包裝好可愛好靚,岩哂中秋節送禮😍。今次食左焙茶同咖啡味曲奇🍪,兩款曲奇都超級鬆脆,係一咬就散開咁鬆化,口感好好😛~味道方面,焙茶曲奇既茶味岩岩好,好夠濃,唔會甜,亦唔會太苦,食完成口都係茶味😛,係抹茶焙茶fan屎食完絕對唔會失望既味👴🏿。另外既咖啡曲奇亦好好食,咖啡味好出,甜度亦都唔高😛。除左焙茶咖啡味之外,佢亦推出左蝴蝶酥,抹茶同朱古力曲奇~ 無論係買黎同屋企人食定係送禮都一流😛🤍佢地既曲奇連我唔中意食曲奇既媽媽食完都讚不絕口🤣,所以絕對好岩送比長輩~

首先包裝好可愛好靚,岩哂中秋節送禮😍。

另外既咖啡曲奇亦好好食,咖啡味好出,甜度亦都唔高😛。