2022-09-21
同小朋友慶祝生日今次自助餐非常適合#親子活動 一家大細口味以東南亞海鮮燒烤美饌為主題,炮製出一系列新加坡、馬來西亞及泰國地道特色佳餚,令好耐未能外出旅遊嘅我地過足癮💖😋😋 #迷你佛跳牆 一盅 (自助晚餐限定)鮮甜足料👍🏻 冷盤必食:#松葉蟹腳#波士頓龍蝦🦞🦞🦞🦀🦀🦀 🥗多款清新開胃 #泰式沙律🍛香辣惹味泰式咖哩🍘泰式魚餅🍜新加坡叻沙&泰式船麵 🍢池畔燒烤美食:燒蠔🐚燒豬頸肉🥩燒大蝦🦐各種泰式串燒燒西冷牛肉🥩(配以美味沙爹汁&泰式酸辣汁) 驚喜小食:港式甜品#雞蛋仔 🥚配上各種美味嘅自選醬汁 特色飲品:🍹泰式龍眼冰 打卡必備的#火焰雪山 🎂現場突然黑左燈,神神秘秘推咗個超大蛋糕出嚟,廚師喺面淋上少少酒,即刻火焰四射,好打卡!好有氣氛👏🏻👏🏻👏🏻蛋糕唔單止好玩,仲非常好味,估唔到佢中間原來係雲呢拿味嘅雪糕嚟咖,面頭燒焦過嘅奶油,實在獨一無二👍🏻👍🏻個個讚不絕口,人同小朋友都睇得好開心,食得好開心。👏🏻👏🏻 🧁【現場親子活動】濠餐廳精心設計一系列親子活動,可與小朋友一齊參加親子烹飪工作坊,整蛋糕,一同享受製作美食的樂趣
今次自助餐非常適合#親子活動 一家大細口味
#迷你佛跳牆 一盅 (自助晚餐限定)
鮮甜足料👍🏻
燒豬頸肉🥩
燒大蝦🦐
各種泰式串燒
燒西冷牛肉🥩
(配以美味沙爹汁&泰式酸辣汁)
驚喜小食:
港式甜品#雞蛋仔 🥚
配上各種美味嘅自選醬汁
特色飲品:
🍹泰式龍眼冰
打卡必備的
#火焰雪山 🎂
個個讚不絕口,人同小朋友都睇得好開心,食得好開心。👏🏻👏🏻
🧁【現場親子活動】