2024-01-08
今日中午老婆話好掛住沙嗲軒嘅海南雞飯🐔🍚就立即起程去左食 。佢地嘅海南雞出名嫩滑可口,皮薄爽滑,雞肉味道濃郁且已經去骨,超級方便!油飯好香 又唔會覺得肥膩加分!💕另外海南雞飯附上三款不同的醬汁同青瓜伴吃,真係夠曬飽🥰今日中午老婆話好掛住沙嗲軒嘅海南雞飯🐔🍚就立即起程去左食 。佢地嘅海南雞出名嫩滑可口,皮薄爽滑,雞肉味道濃郁且已經去骨,超級方便!油飯好香 又唔會覺得肥膩加分!💕另外海南雞飯附上三款不同的醬汁同青瓜伴吃,真係夠曬飽🥰至於個叻沙湯麵夠曬濃郁,湯頭呈啡黃色,有少少紅油,顏色上已經令人好開胃,蝦香滿滿!配埋個薏米水飲 清新開胃 🤤 推個薏仁水唔會好甜 薏仁粒軟硬適中 溫溫地剛剛好 中意食濃味嘅朋友必備。服務方面,小朋友中途整跌左塊濕紙巾,職員見到即刻幫我地執起俾左塊新嘅我地 👍🏻👍🏻👍🏻至於個叻沙湯麵夠曬濃郁,湯頭呈啡黃色,有少少紅油,顏色上已經令人好開胃,蝦香滿滿!配埋個薏米水飲 清新開胃 🤤 推個薏仁水唔會好甜 薏仁粒軟硬適中 溫溫地剛剛好 中意食濃味嘅朋友可以叫完嘢食再叫杯黎飲。服務方面,職員見到我帶小朋友即刻問我需唔需要BB凳同BB餐具🍽️,細心程度100分!小朋友中途整跌
服務方面,職員見到我帶小朋友即刻問我需唔需要BB凳同BB餐具🍽️,細心程度100分!小朋友中途整跌左塊濕紙巾,職員見到即刻幫我地執起俾左塊新嘅我地 👍🏻👍🏻👍🏻
下次會再嚟🙆🏻♀️💕