2019-10-02 111 views
今次同朋友去咗觀塘區食西餐,餐廳環境唔錯幾有氣氛,我哋每人叫咗個set dinner。巴馬火腿楊桃沙律 第一次食楊桃沙律,楊桃酸酸哋又好清爽,好適合加入沙律。韓式泡菜醬火炙澳洲藍鮑魚 泡菜醬都幾特別,令到味道更開胃。是日餐湯 雜菜湯清清甜甜,配上好香烘焙味嘅麵包超正。大阪味噌燒智利銀鱈魚柳 $288 魚柳嫩滑,配上大阪味噌燒都幾新奇,食落又幾夾喎,而且仲幾惹味𠻹。堡雲酥烤黑毛豬架配焦糖青蘋果醬 $298 睇menu時被個醬吸引,食落真係好正,焦糖濃濃嘅甜味,加上清甜青蘋果,豬肉嘅味道即刻帶有清甜味,推介。是日甜品 奶凍好滑溜,味道亦都幾濃。需加一服務費,埋單2人約$640。P.S. Like同share餐廳facebook嘅話, 所有飲品買一送一如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
巴馬火腿楊桃沙律
韓式泡菜醬火炙澳洲藍鮑魚
韓式泡菜醬火炙澳洲藍鮑魚 泡菜醬都幾特別,令到味道更開胃。
是日餐湯
是日餐湯 雜菜湯清清甜甜,配上好香烘焙味嘅麵包超正。
大阪味噌燒智利銀鱈魚柳
堡雲酥烤黑毛豬架配焦糖青蘋果醬
是日甜品
是日甜品 奶凍好滑溜,味道亦都幾濃。
需加一服務費,埋單2人約$640。
如果你鍾意睇我嘅食評,不妨關注我,支持吓我,謝謝你☺️💕
巴馬火腿楊桃沙律
韓式泡菜醬火炙澳洲藍鮑魚