2020-12-11
想同屋企人搵個寧靜嘅環境食餐好d嘅晚餐,呢日就打左去Give me 5 book左個半自助晚餐。當晚book左夜晚6點,我哋第一枱到。員工都好有禮貌咁提醒我哋隨時可以出去拎嘢食同要戴左口罩先出得去。晚餐每位$328加1,包一個主菜同任食燒海鮮串燒和牛冷盤甜品等等。未上main course之前,燒海鮮仲準備緊,冷盤就全部都拎得。因為飲品全部都係雪櫃入面雪住,我媽咪想飲一啲熱飲,侍應都可以即沖比我哋。-🍴牛扒5成熟,兩邊煎香肉汁鎖死,肉質嫩滑剛剛好。-🍴斧頭扒煎得略老,食落比較韌。份量極大,食咗半件已經開始飽。-其他燒烤食物亦非常唔錯,燒鮑魚燒得一啲都唔韌,軟腍爽口,燒生蠔鮮味肥美。其他海鮮如大蜆帶子青口等等,燒得非常香口,但又唔會太乾,依然Juicy。-職員都非常有禮貌,排隊拎燒海鮮時職員每次都夾大大碟比人,一啲都唔小家🤣當我哋想拎和牛但又未燒好時,佢哋都會送過去我哋張枱度唔洗我地排隊,非常好
🍴牛扒5成熟,兩邊煎香肉汁鎖死,肉質嫩滑剛剛好。