2024-06-06 39 views
今日約咗朋友出尖沙咀行街, 行行下肚餓, 朋友提議食雞煲加打邊爐, 於是上網搵, 見到d 間唔錯, 全部活海鮮,讚好社交平台仲有刺身送😍😍-個價錢,$368 -位已包2.5 小時河鮮海鮮火鍋雞煲放題, 仲送時令燉湯, 和特色湯底, 另加$20 🉑️任飲汽水/ 茶.真心要讚下個燉湯, 足料, 鮮甜, 好味, 飲下又-碗, 飲下又-碗, 未开始打邊爐已經飲到成肚水.另外, 泰式酸辣雞煲都幾特別, 酸酸辣辣幾開胃,雞肉嫩滑, 唔鞋口.我哋叫咗椰子雞湯做湯底, 椰子味十足, 清清地唔會太濃味蓋過d 新鮮食材, 配料推介海鮮拼盤, 有虎蝦, 龍蝦, 聖子,元貝, 蟹和鮑魚, 樣樣都又大隻又鮮甜,另建議必叫紫菜嚮鈴, 韮菜餃, 手切牛肉.

2024-05-31
Type of Meal