估唔到銅鑼灣都搵到一間咁高質既冰室😋 門面比一般茶餐廳乾淨企理👍🏻 重點係價錢係銅鑼灣黎講算係食飯抵食💰 今次試左唔同小菜非常高質而且又有唔少懷舊飲品選擇🧃午餐晚餐都值得去推薦❤️⭐️ 蜜椒薯仔牛柳粒 🥩特登試下D煲仔菜色🔥 牛柳炒得有鑊氣😛 調味惹味配上甜椒既中和就岩岩好🫑⭐️ 鹹蛋蒸肉餅 🍳鹹香得黎肉餅肥瘦均勻🥓 調味唔會太重手 咬落去軟淋適中好有家庭既味道💕⭐️ 燒汁茄子魚柳煲 🍆燒汁香濃入曬味😜 茄子中和返油度 送飯一流🐟⭐️ 奶茶紅豆冰 🫘⭐️ 鹹檸七喜 🍋兩樣都係細個最鍾意飲既冰室飲品👼🏻 奶茶既茶香中和左紅豆冰既甜度更有層次🫖 鹹檸七同樣好消暑好有懷舊既感覺🏮⭐️ 蒜蓉炒菜心 🥬配返碟炒菜 蒜蓉味香唔會太油🧄 而且唔會炒得太老
蜜椒薯仔牛柳粒

⭐️ 蜜椒薯仔牛柳粒 🥩