2021-06-12
呢間小店記住去之前一定要book枱,因為只有四張枱。一開始仲以為食完Sukiyaki唔會太飽,點知原來我諗錯了,係超級無敵飽!.我哋今次四個人去食,就叫咗dinner set A B C D,份量好足,完全唔使追加任何野都夠飽。.首先有一壺熱茶,有少少桃味,幾清新可以中和下牛嘅油膩感。前菜有三樣,店員建議我哋由左至右順序食,其實三樣嘢加埋都唔少哈哈。呢個蔬菜成盒真係好足份量,雖然話係四個set嘅蔬菜加埋一齊但係都好巨型。主角終於上場啦,牛唔算話切得勁薄,所以都幾有咬口,睇見啲油花都知道牛嘅質素唔錯,食落果然冇失望。不過成餐飯去到最後個炒飯差唔多兩個鐘,店員都好有耐性咁企喺隔離煮,真係辛苦晒佢啦!最後我哋有朋友飽到連炒飯都食唔落😂最後個甜品係豆腐雪糕,幾cream成個用膳感覺都唔錯,店員好有禮貌,而餐廳好闊落同埋乾淨。Book咗枱記住準時到,如果唔係就會影響下一round嘅食客啦。
首先有一壺熱茶,有少少桃味,幾清新可以中和下牛嘅油膩感。
最後個甜品係豆腐雪糕,幾cream