2022-07-21 23 views
位於銅鑼灣既漢堡小店,雖然只提供外賣,但已經聽過同區飯腳唔少好評!今日趁自己一個食飯,一於去親身試下🍔店舖雖然細,但餐牌種類超級多!漢堡可以揀牛、豬、雞、海鮮、素菜,想食豪啲仲有得揀和牛。最平三十幾蚊有交易,區內比較價錢都好有良心!芝士煙肉牛堡第一次試梗係試吓牛肉漢堡扒!4oz美國牛打成patty煎過後仍然鎖住肉汁,加埋煙肉、車打芝士、蕃茄生菜,茄汁同芥辣,經典配搭已經好好味脆炸吉列蠔所有漢堡都可以轉餐,而且小食選擇都非常多!我揀咗吉列蠔,兩隻都炸得好香脆,但入面隻蠔唔怕乾身,仲好juicy🙆🏻‍♀️白桃烏龍茶加$8可以轉白桃烏龍茶,估佢唔到咁大杯,最貼心係甜度可以選擇,轉左少甜仍然有白桃香味,同烏龍茶清香茶味好配合,消暑一流!

芝士煙肉牛堡

脆炸吉列蠔