之前上網見到呢間火鍋店幾特別咁,裝修好靚,落地玻璃,就同幾個朋友嚟咗打邊爐🍲我哋四個女仔,見到個四人餐有刺身,又有海鮮,好似幾吸引就叫咗嚟試吓🤣⁡ᴡʜᴀᴛ ᴅɪᴅ we ᴇᴀᴛ? 😋⁡💖4人套餐💖 $1588⁡✨湯底有6款湯底選擇,我地揀咗「極濃蝦鍋」,值得一讚,蝦味好濃🦐好足料⁡✨ 是日刺身一笛鯛好新鮮,上碟個時,條魚都仲郁緊🐟⁡✨ 4人海鮮盤有蝦、鮑魚、貴妃蚌、蜆、脆肉鯇~鮑魚大隻爽彈,蝦彈牙鮮嫩,貴妃蚌同蜆都好鮮甜😋⁡✨ 手切特級牛🐮一上盤嗰下覺得個牛牛擺設好可愛🤣食落入口鮮嫩👍🏻⁡✨ 蟹肉餃、三寶丸✨ 蔬菜拼盤🍅🌽🥬✨ 飲品—椰子水🥥✨ 烏冬✨ 甜品 — 牛乳椰汁雪燕⁡總括嚟講,嘢食足料,刺身海鮮新鮮,食物不錯之餘,環境舒服又靚,啱晒想打邊爐又想坐得舒舒服服嘅朋友👍🏻⁡ #油麻地 #油麻地餐廳 #油麻地好去處 #油麻地美食 #香港餐廳推介 #香港探店 #hkfoodie #hkblogger #唐坊 #火鍋 #打邊爐 #私房菜 #中菜 #香港美食 #油麻地美食 #油麻地必食 #油麻地中餐 #彌敦道 #譽發廣埸 #香港火鍋 #旺角火鍋

ᴡʜᴀᴛ ᴅɪᴅ we ᴇᴀᴛ? 😋

💖4人套餐💖 $1588

✨湯底
極濃蝦鍋

✨ 是日刺身一笛鯛
好新鮮,上碟個時,條魚都仲郁緊🐟
是日刺身一笛鯛

✨ 4人海鮮盤
有蝦、鮑魚、貴妃蚌、蜆、脆肉鯇~
鮑魚大隻爽彈,蝦彈牙鮮嫩,貴妃蚌同蜆都好鮮甜😋
4人海鮮盤

✨ 手切特級牛🐮