2017-07-26
好耐無打邊爐嚕🤤今次試左呢間開左一排既火鍋店😙店內位置寬敞 可以舒舒服服甘打邊爐😍呢間屬於高檔次既火鍋店 食材都好新鮮 種類選擇都頗多🤗甘價錢都有番甘上下 大概$300-500/人💰好岩一班朋友 想靜靜地頃下計聚下舊😆😆精選牛肉拼盤🐄 可以一次過食唔同部位既牛肉🐮🐮有牛肩爪, 牛白肉, 牛展同手切肥肉😍牛肉好新鮮質素都頗高 脂肪分佈都幾平均 比較喜歡手切肥牛🤤🤤牛肉味都好濃郁 都唔需要點醬汁都已經好好味😁呢個份量都幾大 雖然兩個人食都幾多下 不過好味既就可以好快KO成蝶哈哈😜象拔蚌😍見佢都有好多海鮮既選擇 決定叫個象拔蚌黎試下😇侍應推薦切條會比較爽口 於是我地就揀左一半切片一半切條啦 😝食落好新鮮又無腥味 切條都幾爽口 不過感覺切片食口感正啲🤤😍稻庭烏冬🍜呢個稻庭烏冬好特別 口感都同平時食既唔同😚佢好彈牙又夠滑🤗我地放左落沙嗲湯底 吸哂沙嗲同牛肉精華 好正😝總括黎講 雖然店舖既位置都幾唔方便🙈但食物都幾高質 環境舒服 價錢合理😎下次都想帶埋屋企人黎食🤗
精選牛肉拼盤🐄
象拔蚌😍