2018-09-01 84 views
我本身係「邊爐友」,一年四季都鐘意「拾下拾下」。今晚約左best friend dinner, 第一次食 「One More 來一鍋」,非常有驚喜!!我地 2 個女人,梗係要叫個滋潤湯底 -「花膠螺頭鷄鍋」,大量花膠 (大大塊),螺頭同鮮雞件,真材實料,非常足料!湯底味道超濃郁,幾乎可以當湯飲🙊,真係好好飲我地order 左$368 既海鮮火鍋套餐,主菜海鮮(位上),非常豐盛,連鮑魚都有貴妃蚌、象拔蚌、扇貝、全部非常新鮮大隻!鮑魚、大蝦,入口鮮甜,啖啖肉,正!炸響鈴超巨型,好味!炸魚片,有鹹香,炸得香脆!手工丸亦絕不能錯過,一口size 剛剛好,彈牙爽口。當然少不了安格斯肥牛,紋理清晰,肉質鮮嫩!除了以上位上配料之外,重有多種其他配料任食。個人覺得質素高、服務好,絕對值得一試!
我本身係「邊爐友」,一年四季都鐘意「拾下拾下」。

貴妃蚌、象拔蚌、扇貝、全部非常新鮮大隻!
鮑魚、大蝦,入口鮮甜,啖啖肉,正!
炸響鈴超巨型,好味!
炸魚片,有鹹香,炸得香脆!
手工丸亦絕不能錯過,一口size 剛剛好,彈牙爽口。
當然少不了安格斯肥牛,紋理清晰,肉質鮮嫩!
除了以上位上配料之外,重有多種其他配料任食。
個人覺得質素高、服務好,絕對值得一試!

2018-08-29
Type of Meal