2021-08-18 172 views
日式火鍋放題就食得多,「但馬屋」食我都係第一次黎食。因為平時經過見都有唔少人排隊。湯底有5款選擇美肌鍋:乳白色雞湯好香濃,入口滿滿骨膠原,感覺好滋潤。意式蕃茄芝士鍋:酸酸甜甜夠哂醒胃。肉類:穀飼牛:牛味香濃,牛肉顏色好鮮紅,。豚肉:都非常淋。自助bar 火鍋料:同大部份日式火鍋店一樣,一般丸、蔬菜、麵等等選擇都好多。最特別有紫羽衣甘藍、心內美蘿蔔、秋葵等火鍋店少有同貴價嘅菜類都食到,抵讚。醬料:好多選擇。最特別係有隻-18禁辣椒醬(真係辣到噴火)食辣嘅朋友可以試下。飲品、甜品、其他小食:飲品都充足:罐裝/紙裝飲品、熱飲等。最特別係仲有波子汽水飲(好似係夏祭期間限定);雪糕係Häagen-Dazs(四種口味)、夏祭特色小食:台灣腸、枝豆、爆谷。整體黎講,但馬屋食材好新鮮,自助bar選擇都好多。肉質都唔會差得過其他火鍋店。店內嘅環境係用木色作主調,有日式風格坐得都舒服。一人一鍋同朋友嚟食亦都可以各自揀唔同嘅湯底

湯底有5款選擇
美肌鍋:乳白色雞湯好香濃,入口滿滿骨膠原,感覺好滋潤。
意式蕃茄芝士鍋:酸酸甜甜夠哂醒胃。

肉類:
穀飼牛:牛味香濃,牛肉顏色好鮮紅,。
豚肉:都非常淋。

自助bar