2021-10-11 41 views
最近想食炸雞,係開飯網搵到一間有炸雞同pizza放題,睇落好似唔錯咁,就即刻係開飯book埋位去試吓。餐廳位於銅鑼灣耀華街,喺銅鑼灣時代廣場行過去都好近,都好易搵。店裏冷氣夠晒涼,好舒服,啱晒怕熱嘅我,坐坐吓仲開始覺得凍添😂。這間炸雞店係放題形式,限時90分鐘。有炸雞丶焗雞丶Pizza、小食都可以任食,酒精/冇酒精飲品就要另外收費(做緊買一送一),無論大人/小朋友都啱食。小食方面,韓式辣味海哲(微辣)真係好好食,自己叫咗幾round , 推介。呢度所有嘅炸雞嘅皮都炸得好脆,肉質嫩滑,好鬼juicy 。唔鍾意炸嘅亦可以選擇焗雞,肉質同樣嫩滑juicy,有好多味道可以選擇,有辣有唔辣,梗有一款啱大家,我試咗幾款都已經飽咗,唯有下次再試埋其他幾款啦。飲品都有唔少選擇,我點咗菊花蜜特飲、蜜桃特飲,兩杯飲品都大杯味道都唔錯,特別係杯菊花蜜,好香嘅菊花味😍😍整體唔錯呀,下次想食雞都會再返嚟食。

整體唔錯呀,下次想食雞都會再返嚟食。

2021-10-03
Type of Meal