2024-12-01 0 views
天氣凍最岩就係炸雞!!! 呢間啲炸雞真心正,份量多,推薦佢嘅半半炸雞可以揀兩個口味,又可以揀有骨同無骨,我哋揀咗有骨。呢間炸雞喺韓國好出名,而家大角咀分店2nd anniversary 外賣買一隻雞仲送半隻!!辣卡邦尼年糕炸雞🍗呢個口味係最正我最鍾意😋辣辣地又有卡邦尼嗰種奶油香,辣中帶香令炸雞生色不少,仲有韓式年糕好似叫多咗個主菜咁,更有層次✨ 紫菜脆脆,上面仲有大量炸蒜,雞肉嫩滑有紫菜香,外脆內軟兩種都好好味!海鮮煎餅熱辣辣好正,整得算薄唔會成舊粉,入面有唔同種類海鮮,例如魷魚等等,份量都幾多好抵食,配埋秘製醬汁好好食。📍 PURADAK CHICKEN (奧海城三期) (大角咀)大角咀海泓道1號奧海城三期UG樓UG68, UG71-73號舖

• 辣卡邦尼炸雞
  • 海鮮煎餅