2021-06-19 246 views
最好book定枱,真係勁多人,餐廳環境好大,近窗邊仲有風景睇,四人卡位好坐,餐廳抽氣做得唔錯,唔大油煙。有四個套餐選擇,試咗澳洲M5和牛套餐,坐低侍應已經介紹唔同嘅醬汁,最特別係安平黃金醬,鹹蛋黃味道,可以出去自己拎配菜同飲品,選擇都好多。肉類之中我最鍾意澳洲M5和牛,脂肪比例啱啱好,每塊嘅厚薄同大細都差唔多,燒嘅時候就比較容易控制,附送嘅牛舌心簡直係極品,好爽好有牛味,入口嗰啲牛汁爆出黎好正,三角牛肩肉我都10分推薦。海鮮之中我最鍾意食烤中卷魷魚,好有海鮮嘅甜味,唔會韌,多汁。蝦都好大隻。熟食方面我就鍾意梅山酥炸薯,即係炸地瓜條,啲梅粉好甜,番薯唔會乾身,仲有蔬菜嘅水份。最後30分鐘嘅時候仲有雪糕送,我哋食足120分鐘,食完真係好飽。
飲品

牛肉