2022-05-03 258 views
 佢哋嘅茶飲使用高級茶葉同台灣新鮮水果原汁,仲自熬蔗糖丶自製果漿,務求讓大家可以嚐到食材嘅本質同原味。茶飲店喺鳳德商場入面,裝修得好靚靚,整潔亮眼,處處花系裝飾滿滿少女心💗旁邊仲有一幅花草牆,同埋1小排站立用餐位,最啱同杯茶飲打返張靚卡!而店員亦非常友善~服務很用心。🔶奶酪芒果朵朵 好似飲緊甜品咁🥳飲飲下會飲到入面一片片香滑嘅奶酪!入面係新鮮芒果汁打成嘅沙冰同埋鮮奶,仲有椰果~口感多重。🔶夏威夷果茶 我好鍾意水果口味🥳你杯果茶真係超正👍🏼用料非常足,入面有椰果丶果肉丶小珍珠丶百香果~茶味十足又充滿水果香。🔶 合集霜降厚奶拿鐵 係厚奶+奶蓋~茶香獨特,底層有厚厚嘅奶~而上面配上奶蓋,奶味香濃很不錯👍🏼

🔶奶酪芒果朵朵

🔶夏威夷果茶