2022-05-15
✨隊長漢堡🍔(套餐) $76大大份又好味😋 而且係100%純牛肉手工漢堡🤩 入面有煙肉、芝士、生菜、蛋同蕃茄等配料,非常足料~ 大大啖咬落去好滿足🤤-✨豬柳蛋班堡(套餐)$52呢個有驚喜🥰~ 本身都諗緊pancake做包會唔會好奇怪,但完全唔會同埋又幾好味喎😆pancake口感鬆軟,食落甜甜地,有蛋香味!炒蛋好滑,加埋溶溶地嘅芝士好正😍-跟餐小食:✨蕃薯條🍠 +$10蕃薯條即叫即炸,拎起手熱辣辣,外脆內軟,而且入面好甜😆 份量超多!裝滿晒成個袋仲跌左啲出黎🤣 -✨炸雞粒🐔 +$10炸雞粒份量都超多,而且都係熱辣辣!啲雞肉都幾嫩滑🤓-*因為冇得堂食,我地出到去趁熱辣辣已經即刻每樣偷食左幾舊炸雞同蕃薯條😛係好香脆!但我地半個鐘多啲返到去再食果時的確耐左已經變淋左。建議大家最好快啲食呀🤣
✨豬柳蛋班堡(套餐)$52
跟餐小食:
✨蕃薯條🍠 +$10
✨炸雞粒🐔 +$10
炸雞粒份量都超多,而且都係熱辣辣!啲雞肉都幾嫩滑🤓