2022-10-03 1084 views
二度回訪‼️Crazy Pie 既撻幾時都咁高質咁好食😋今次係同朋友咁啱經過觀塘駱駝漆大廈一時慶起好想食佢既撻,就膽粗粗walk in 去睇下有冇現貨好好彩地每款都有啲淨🤩🤩- 麻糬肉鬆蛋糕撻朋友仔話好特別想試下,原本仲怕又咸又甜合唔夾,估唔到又幾好食喎😆鹹香味十足嘅肉鬆加埋軟糯甜甜的麻薯,好好食!☺️- Earl Grey 伯爵茶麻糬撻一如既往既高質,my all time favourite🤩- 厚奶焦糖布丁撻Super creamy,奶味香濃☺️不過個人覺得甜左少少🤏🏻- 烏龍蘋果桂花茶撻好fresh 好清新既口味🥰蘋果同桂花味都好出!- 芝士奶蓋焙茶茶凍麻糬撻芝士奶蓋好濃郁,入邊有層Q彈既焙茶果凍,多重口感!☺️☺️絕對係我經常回購既甜品店!🤩每款都係 💰$3x ,作為散水餅or 婚嫁甜點都係非常之體面既選擇!👍🏻
二度回訪‼️
Crazy Pie 既撻幾時都咁高質咁好食😋

好好彩地每款都有啲淨🤩🤩

- 麻糬肉鬆蛋糕撻
鹹香味十足嘅肉鬆加埋軟糯甜甜的麻薯,好好食!☺️

- Earl Grey 伯爵茶麻糬撻

- 厚奶焦糖布丁撻
Super creamy,奶味香濃☺️
不過個人覺得甜左少少🤏🏻

- 烏龍蘋果桂花茶撻
好fresh 好清新既口味🥰
蘋果同桂花味都好出!

- 芝士奶蓋焙茶茶凍麻糬撻
芝士奶蓋好濃郁,入邊有層Q彈既焙茶果凍,多重口感!☺️☺️

絕對係我經常回購既甜品店!🤩