2023-06-07 17 views
🫰🏻日本生蠔日本既生蠔真係唔同啲,又大隻又肥美,海水味唔重,反而好creamy,好香甜,好滑身,仲有啲明太子係度點綴,真係好出色呀!🤞🏻燒免治雞肉棒(月見)免治雞肉棒做得好好,雞肉肉質好腍,口感好好,雞棒本身已經燒到焦香,再點埋有流心蛋既醬油,味道更濃香,唔會太咸,岩岩好!✌🏻串燒我地試佐芫荽豚肉卷,露筍豚肉卷,雞皮同雞全翼,芫荽豚肉卷味道好濃,勁重芫荽味,串燒入面包住滿滿既芫茜,好豐富;露筍豚肉卷同樣有肉質好好既豚肉,燒得焦香無比,入面既露荀都只係岩岩熟,好嫩,成個配搭都好好;雞皮道燒到勁脆卜卜,脆到好似食緊薯片咁,又唔會油林林;雞全翼就夠晒大隻,皮脆肉嫩,好味呀!🤟🏻椒鹽左口魚邊一個整得好好既左口魚裙邊呀,裙邊好嫩好滑,表面充滿椒鹽非常之香,惹味無比呀!
🫰🏻日本生蠔
🤞🏻燒免治雞肉棒(月見)
✌🏻串燒
🤟🏻椒鹽左口魚邊