2024-02-08 71 views
朋友介紹去咗九龍城嘅「富寶會所私房菜」佢哋嘅海鮮絕對值得一試,但係要記得提前預訂先至有得食,因為佢哋嘅海鮮係新鮮嘅!😋環境來講,呢度真係一個好舒服嘅地方。餐廳設有麻雀檯,俾大家娛樂下,玩下麻雀!仲有個特別嘅服務,就係你可以聯絡餐廳自訂一啲語句,然後佢哋會將你嘅語句展示於餐廳大型屏幕上!可以用呢個機會同另一半或者好友表達心意,真係好浪漫呀!😆😆😆🎉講下食物嘅味道同口感。我最推介嘅兩款菜式係「冰鎮咕嚕肉」同「竹笙海皇翅」。啲咕嚕肉真係好鮮嫩,仲有啲微微嘅甜味,配埋佢哋嘅特製醬汁,真係美味到爆!至於竹笙海皇翅,啲翅骨煮得剛剛好,肉質鮮嫩,帶嚟嘅湯汁好鮮美,一啖之間就能夠感受到嘅海鮮鮮甜味!佢哋依家轉咗新地址,喺九龍城侯王道28號1至2樓‼️

佢哋依家轉咗新地址,喺九龍城侯王道28號1至2樓‼️