2024-06-23 78 views
聽朋友講呢度有間好好食嘅泰國菜,雖然係米芝蓮,但係價錢一啲都唔貴,而且啲環境仲好好,咁就一於去試吓啦。一去到見到原來地方真係好大,雖然好多客人,但係啲位都唔會迫。而且仲有兩部大電視,環境有少少泰國風,但係地方好整潔。一坐低就叫咗個椰青先,喺呢個天氣飲椰青真係好舒服。之後我就叫咗個安格斯牛肉船麵,佢嘅牛有牛腩牛筋同埋安格斯牛,食落真係同出面嗰啲差好遠,佢既牛好有牛味,而且好易咬,質感非常好。另外仲叫咗呢個黃咖喱蟹肉米粉,我覺得好特別,而且推介呢係甜甜地,小朋友都食得。而佢嘅蟹肉有好有鮮味,食得出係新鮮蟹肉嚟嘅。呢間餐廳又好食,而且價錢算平,唔怪得咁多人啦。

一坐低就叫咗個椰青先,喺呢個天氣飲椰青真係好舒服。

呢間餐廳又好食,而且價錢算平,唔怪得咁多人啦。
  • 安格斯牛肉船麵