2024-11-29 283 views
趁住依家涼涼地當然就緊係搵啲熱辣辣 慶烚烚嘅嘢食啦😬今次小編就黎到荔枝角「BB辣」試下佢地嘅紙包魚😋講到明BB辣就岩哂我呢啲又想食少少辣嘅嘢但又食唔到太辣嘅人🤣重慶紙包魚(原條清江魚)泡椒味 $298小編真係好鍾意食呢個紙包魚,首先辣度對小編黎講岩岩好😬 其次原條清江魚真係啖啖肉!又冇乜骨,真係岩哂我呢啲唔鍾意啃骨嘅懶人食😂 仲有其他配料例如芽菜 同 豆卜,入哂味 真係正到不得了👍炸小饅頭 $48炸饅頭點煉奶一向都係小編嘅愛好😻熱辣辣脆卜卜嘅炸饅頭點落啲又香又滑嘅煉奶度,真係無得頂呀😋炸嚮鈴 $30嚮鈴夾埋落泡椒味嘅湯汁度淥一淥,又可以索哂啲味落嚮鈴入面!真係正👍水晶寬粉 $30如果大家食呢個紙包魚呢個水晶寬粉小編真係要私心推介!除咗索哂啲味之外,口味仲相當之一流👍食落煙煙韌韌,真係好食到想再叫一碟寬粉再淥😝石斛竹蔗茅根水 $15蜂蜜柚子梳打 $26食完呢啲有少少熱氣嘅嘢食,呢兩款飲品當然可以幫手下下火啦😬竹蔗茅根水可以清下熱,蜂蜜柚子又可以潤一潤喉,真係perfect match👍

重慶紙包魚(原條清江魚)泡椒味 $298

炸小饅頭 $48