2023-02-11 47 views
我地都時不時都會食日本野,大約都一星期食2次左右,但有一間好多人介紹既日本野我地一直都無食過,因為成日經過都見好多人排長龍!難得有日早放見無咩人就終於食到!食完真係覺得咁價錢咁質素唔怪之成日有人排隊啦!鱈魚白子$58 必點‼️真係平靚正,一共有三粒,肥美勁鮮甜,creamy一點都唔腥,配搭上醋汁都係一流!另外一個我鍾意嘅嘢就係佢有好多唔同嘅set!海膽壽司盛合 $198(海膽赤蝦壽司,海膽帶子壽司,海膽魷魚壽司,蟹肉海膽壽司,海膽火炙左口魚邊壽司)我自己真係勁鍾意海膽,一見至呢個set同圖片真係好吸引就叫,有好多唔同種類嘅刺身配搭海膽,每一件都好吸引!海膽鮮味十足!特選三文魚盛合 $60(三文魚壽司,三文魚腩壽司,火炙三文魚壽司,三文魚小卷,辣三文魚軍艦)基本上每一次去食日本嘢都會叫三文魚嘅,依家個set,圍返埋都係10幾蚊一件,每一件三文魚都好厚,新鮮肥美!黑松露盛合 $122(黑松露玉子壽司,黑松露赤蝦壽司,黑松露帶子壽司,白松露白身魚薄切)好少係出面見至一次過左咁多黑松露配搭嘅壽司!通常我係見到黑松露帶子比較多,呢個組合難以抗拒😛三文魚籽軍艦 $25‼️推薦瀉哂嘅三文魚籽,粒粒晶凝通

鱈魚白子$58 必點‼️

另外一個我鍾意嘅嘢就係佢有好多唔同嘅set!

海膽壽司盛合 $198

特選三文魚盛合 $60

黑松露盛合 $122

三文魚籽軍艦 $25‼️推薦
瀉哂嘅三文魚籽,粒粒晶凝通透,味道帶甜,唔會好似成日食既三文魚子咁咸,味道更加善美

火炙左口魚邊壽司 $25
超級肥美油脂味道滿瀉啊!

北海道羅臼寒鰤魚 $28
羅臼寒鰤體肥脂豐,味道鮮味,肉質厚實

小長井蠔 $24 /pc 必點
最近小長井蠔都好好味,冇諗到咁嘅價錢都食到,金屬味比較淡,都幾大隻,肉質肥美口感左彈性嚼勁帶爽,味道層次豐富,好甜美!

燒蝦頭配鮮蝦味噌湯 $15
蝦味十足!為普通嘅味噌湯添加風味!

人均💫300

如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘
多謝大家!!!