2019-06-18 211 views
經朋友介紹得知有間係天后的高質素餐廳,趁父親節就同屋企人一齊去試下餐廳地點距離地鐵站大約十分鐘路程,如果係駕駛者,最近的停車場就係維園泳池標位餐廳定位係中高價,坐位大約三十至四十個,大部分都係熟客,有兩層,地下放左魚缸,有新鮮海產作刺身,亦有發售雪藏食物,而全部坐位都係第二層,所以有老人家同行要特别留意食物質素方面基本上都無投訴,無論刺身或是熟食都屬於高水準,加上老闆亦親力親為,落力介紹,亦親自操刀所有食物都要即叫即製,所以某部分食物,如豬手,需要提前預訂,刺身亦都需要等,尤其是我地經老闆介紹選了一條活魚作刺身據說老闆本身亦有經營食品海產批發生意,所以食物成本和質素控制得較好成餐飯食左三個鐘左右,服務非常好,亦完全無趕客

成餐飯食左三個鐘左右,服務非常好,亦完全無趕客
魚肝

鮮魚魚生