2019-05-15 85 views
最近成日都到長沙灣開工,除咗成日去食嗰間數字火鍋之外,附近又開咗一間貴價火鍋,跟附近的火鍋確實別樹一格,因為他們提供嘅用了食材都比較靚同埋高品質,當然價錢都會略高一點。附近的確少有新開張他們仲有配料半價,冇理由唔試!一早就訂咗枱,去到唔駛等,唔夠10分鐘已經全場爆滿!首先來一個沙嗲湯底,個鍋真係好大,沙嗲味非常之濃郁,可能好耐冇食過沙嗲湯底,覺得真係超級香他們其實都係主打新鮮海鮮,不過今次因為朋友敏感所以冇叫,好似都幾抵食大家下次可以試吓日本和牛,一睇張相就知道幾咁肥美,入口即溶韭菜餃,拳頭咁大隻,一碟仲有八隻,都係他們人手包的,有心思有味道!墨魚滑,分量多人哋一倍,因為有兩支,問如果非常之彈牙,墨魚味重!另外介紹他們嘅蔬菜籃都不錯,角色蔬菜都有一點啱晒貪新嘅我!

新開張他們仲有配料半價,冇理由唔試!
一早就訂咗枱,去到唔駛等,唔夠10分鐘已經全場爆滿!

日本和牛,一睇張相就知道幾咁肥美,入口即溶

另外介紹他們嘅蔬菜籃都不錯,角色蔬菜都有一點啱晒貪新嘅我!