2018-01-24 53 views
同朋友黎開深水埗依頭,又想搵間西餐食下,就黎左依間cafe 點知有驚喜我就揀左依個明太子鮮蝦忌廉扁意大利粉餐首先前菜個湯同個牛角包已經好好。湯係南瓜湯,其實我好唔鐘意食南瓜,不過個湯真心好飲!又熱又香,就算係我都好岩飲。牛角包熱辣辣,應該都係岩岩新鮮整出黎既,外脆內軟到主菜啦意粉個樣都做得好靚,聞落都好香食左第一啖覺得味道都唔錯帶少少少少辣,啲忌廉唔會好漏,鮮蝦好爽口我自己就諗住唔好浪費,點埋裝飾既個啲蟹籽,就梗加好食。不過入面其實有啲切碎左既紅黃綠椒,我就冇乜所謂既因爲我都幾鐘意椒類,不過唔鐘意椒既人就可能要諗一諗。食哂成個麵都冇覺得漏,抵讚!另外都叫左藍莓芝士蛋糕,唔會好硬,藍苺又唔會好酸,價錢都唔貴,食完覺得岩岩好
同朋友黎開深水埗依頭,又想搵間西餐食下,就黎左依間cafe
點知有驚喜
我就揀左依個明太子鮮蝦忌廉扁意大利粉餐
首先前菜個湯同個牛角包已經好好。
到主菜啦
意粉個樣都做得好靚,聞落都好香
食左第一啖覺得味道都唔錯
帶少少少少辣,啲忌廉唔會好漏,鮮蝦好爽口

藍莓芝士蛋糕

$125 (Dinner)
藍莓芝士蛋糕