2022-08-25 24 views
香港人最鐘意就係打邊爐,365日都可以打邊爐😍所以對打邊爐嘅質素都有返一定要求。今次呢間食完覺得又平又正,點可以唔分享比大家聽。其實好多唔同種類嘅食物種類,牛肉、鴨血、海鮮、時令蔬菜、餃子丸子等等,總之食物種類就多到你眼都花埋😍選擇困難症嘅你就唔洗怕,因為全部可以試😆打邊爐之前就要食下啲小菜先嘅花生、木耳等等,再加錢叫埋個Sapporo任飲都係$98咋!真係爽😋咁多樣嘢食就最鍾意食佢哋嘅韭菜餃,唔知係咪自家製呢?隻隻都包到肥嘟嘟,餃子外皮夠晒薄同好多韭菜!超正呀🥰之後麻辣湯底一定要配海鮮!佢哋個海鮮成盒有勁多種唔同海鮮,有齊晒我最鍾意食嘅鮮蝦、鮑魚同帶子,全部都好鮮甜呀❤️