2021-10-04 411 views
想食呢一間漢堡店好耐,一直都冇機會。終於今日比我約到朋友一齊去食啦🤩呢間漢堡店個地址都唔容易搵,喺條大斜路中間,行到身水身汗,如果唔係之前有朋友介紹話呢間係「全中環最好食嘅漢堡店」,我應該都唔會咁神心咁行咁多路去搵。入到去發現呢間店舖細細,原來除咗漢堡,仲有蛋包飯食。我自己嗌左一個牛油果漢堡套餐,我朋友就嗌咗個蛋包飯套餐。呢間餐廳嘅漢堡套餐會跟港式粗薯條、沙律同埋嘢飲,而蛋包飯套餐就真係跟杯嘢飲。咁樣睇好似食漢堡套餐開心啲😎牛油果漢堡不負所望,果然好好食。漢堡肉汁豐富,有牛油果同生菜去解油膩,配埋芝士,口感一流。跟埋港式粗薯條真係冇得輸!至於我朋友嗌嘅蛋包飯,佢就話正正常常。梗係啦,睇返在場人士,多數尼呢到都係食漢堡㗎嘛😆不過留意番因為呢間舖頭真係好細間,尼之前最好都真係打個電話或者喺OpenRice度訂個位先!如果唔係摸門釘就唔好啦😚

牛油果漢堡套餐
2021-09-05
$120 (Lunch)
牛油果漢堡套餐