2018-12-23 118 views
朋友食過推介,今晚食完果然好好。它位於市區中心,交通方便,坐位舒適,食物也好好味。鮮帶子虎蝦青蘋果沙律虎蝦及帶子大隻而且鮮甜,沙律拼搭青蘋果很鮮甜,很開胃。炸物拼盤裏面包括很多不同的炸物,伴有沙律醬及茄汁,卷卷薯條很入味,炸芝士及炸魷魚熱辣辣,正!招牌漢堡果然是招牌漢堡,它可以給你選擇要闊薯條還是卷卷薯條。里面大大塊牛加上新鮮的沙律菜。蕃茄及洋蔥,配搭着烘底的包面及份量不少的煙肉,無論賣相還是分量多是性價比很高的。黑松露炒鮮帶子虎蝦意粉食個剛剛的虎蝦沙律,今次再叫一次虎蝦意粉,咁就可以同朋友share嚟食啦,意粉的調味很好,整體很美味。雪糕心太軟吃過正餐,終於來到甜品時刻,因為朋友們都喜歡心太軟,所以叫了兩個來share。每一盤嘅心太軟,他都配襯了兩球雪糕,以及一些甜酸不同的水果,可以中和返甜甜的心太軟及雪糕。最後一定要講嘅係,佢每一款食物嘅份量其實都好大份,所以我覺得佢嘅食物真係幾超值架。

鮮帶子虎蝦青蘋果沙律
虎蝦及帶子大隻而且鮮甜,沙律拼搭青蘋果很鮮甜,很開胃。

炸物拼盤

招牌漢堡