2024-03-09 134 views
我不嬲都好鍾意食越南菜,因為好濃味好吸引,於是上網睇吓邊一間受歡迎好推介的越南菜介紹,然後搵到呢一家鄉重慶大廈嘅越南餐廳,果然冇介紹錯啊,食咗一次真係非常好食,超級高質素,估唔到好有驚喜,真係一定要介紹俾身邊嘅朋友食啊,裏面嘅餐廳裝修好乾淨,衛生方面做得好好,而且整潔度高,環境舒適,非常之適合一家大細嚟食飯,而且佢哋嘅食物種類非常多,有唔同嘅飯類,有面,仲有撈夢,我真係好推介佢哋嘅香茅豬扒湯河,因為個河粉真係大大碗,而且湯底非常濃郁,配菜都好多,豬扒都係超級好,超大塊,超級入味好食,真係一食就愛上咗,而且呢度一定要加埋個紅豆冰特飲,真係好配襯,而且仲有好多唔同嘅特飲,有青檸冰,都非常好介紹,而且呢個衛生服務都好好,好主動好有親切感,所以喺度食飯真係好開心