今日同朋友響元朗行街,見有啲肚餓,於是去元朗搵好嘢食,幾多上網好多人推介呢一間寶石餐廳,新裝修,全面改革,而且菜式非常多元化,鋸扒一流,於是去試吓,估唔到非常有驚喜, 侍應服務好好,好親切,而且環境裝修真係不得了,非常高級,而且食物質素好高,所以真係有啲推介俾朋友話,而且環境坐得好舒服,又乾淨又衛生,真係唔錯呀,而且好多都提供長卡維爾梳化燈為主,所以我真係覺得好適合一家大細,或者情侶拍拖嚟食飯啊,呢度嘅餐湯係用南瓜忌廉湯,亦都有粟米忌廉湯,都係好好飲,湯味非常濃郁,而且錢財都有挪威三文魚,或者沙律做配搭,真係非常有口感,好好食呀,非常開胃,仲有我都好推介佢哋嘅紐西蘭肉眼扒,聞到香噴噴,即叫即整,非常新鮮,而且肉眼扒非常之口,睇得出廚師好有心機,賣相非常高檔,而且呢度嘅餐廳下市區都食唔到啊,而且大大嚿,啖啖肉,真係物超所值啊,而且我都好推介佢哋嘅二人餐,因為有餐湯,沙律,前菜,飲品仲有甜品,我哋仲特別推介佢哋嘅酥皮忌廉湯,紅湯滿滿,仲有好多雜菜,音樂非常正常,好飲,而且酥皮覺得非常好啊,所以我真係好推介