2020-10-02 49 views
🌕Hello 我係Moon🌕其實好耐以前聽過朋友講,黃大仙係一個美食沙漠🏜️,今日去親戚屋企,午餐嘅時候決定出去搵嘢食,唔知係咪太耐冇嚟過黃大仙🤭原來周圍多咗好多好嘢食,最後比依間裝修擺設好靚嘅茶餐廳2.0吸引着,佢嘅餐牌價錢都好抵食,就決定食呢間啦🤩我同親戚兩個人一人一個套餐,另外仲要左小食,呢度嘅服務態度好好,落咗單冇耐就已經有餐湯飲,我係南瓜湯🥣,親戚係羅宋湯🍅雖然係午餐時段,但係,上菜速度都好快,好快就已經有得食😍南瓜湯真係好濃郁嘅味道,我好滿意🤩親戚嗌嘅套餐係午餐C,T骨牛扒😋,黑椒汁配飯,上菜嘅時候我都嚇一跳🤯,牛扒比我想像中大好多,兩個人食都夠!牛扒係五成熟,啱啱好,牛扒肉質好滑,好juicy😋,而且筋位唔多,好容易入口!我就係午餐D,羊架要燒汁配意粉🍝,羊架真係好好食😋好嫩滑!真係超級高嘅質素,而且佢嘅份量好多,可以同親戚share食,我哋兩個都對依份羊架讚不絕口😍,唔使$100就食到咁高質素嘅餐,真係好抵食🤩小食方面我哋叫咗咖喱角拼春卷🤩,炸得好香脆,完全食得出佢係即叫即炸,皮脆餡靚,好滿意!🌕Moon Moon對依個午餐真係好滿意呀!🌕
🌕Hello 我係Moon🌕
佢嘅餐牌價錢都好抵食,就決定食呢間啦🤩

落咗單冇耐就已經有餐湯飲,我係南瓜湯🥣,親戚係羅宋湯🍅
雖然係午餐時段,但係,上菜速度都好快,好快就已經有得食😍
南瓜湯真係好濃郁嘅味道,我好滿意🤩

親戚嗌嘅套餐係午餐C,
我就係午餐D,羊架要燒汁配意粉🍝,
羊架真係好好食😋好嫩滑!
小食方面我哋叫咗咖喱角拼春卷🤩,
炸得好香脆,完全食得出佢係即叫即炸,皮脆餡靚,好滿意!
🌕Moon Moon對依個午餐真係好滿意呀!🌕