2024-06-01 241 views
之前裝修期間已經見呢一間商舖有派發食物比長者💖,所以都支持好奇一試. 星期六下午茶時間一個人到達,但係自己就冇選擇任何午餐或下午茶餐,反而對佢投下信心一票豪叫咗刺身拼盤及散叫壽司. 要試就要試啲高檔啲嘅魚類, 仲叫咗清酒,不過因為冇預冷,所以改咗叫一支啤酒!等待時間雖然較耐,但係當食物到達嘅時間就完全明白,因為食材係中上級數,魚片切割厚薄適中,壽司飯亦都做得合個人口味,雖然未能夠與市區高檔廚師發辦等類餐廳比較(個人亦都覺得唔公平出作此比較),但絕對比同區其他所有壽司店及連鎖壽司店出色!! 短暫嘅等待非常值得!點餐時有小插曲,掃QR code點餐嘅三文魚子壽司同餐廳系統三魚子壽司件數有出入,當作出溫馨查詢嘅時候,我聴到店員向師傅轉達話”客人有爭拗”,經了解之後,雙方亦都斷定系統出錯. 壽司師傅就親自同我解釋. 可能就係嗰句”客人有爭拗”令到當時師傅神情少許敏感,但佢都免費再造多一件. 想澄清,本人只係作出有禮貌嘅查詢,絕對唔係爭拗🥹,請唔好誤會😉.就算有小插曲嘅發生,本人都好期待下次再光臨,因為魚生及刺身質素真係比同區其他出色好多! 冇影到亦都冇上載到任何相片,因為本人唔寫食評. 今次只

就算有小插曲嘅發生,本人都好期待下次再光臨,因為魚生及刺身質素真係比同區其他出色好多! 冇影到亦都冇上載到任何相片,因為本人唔寫食評. 今次只係想澄清事件,希望店舖新張繼續努力! 本人繼續支持💪🏻.

2024-06-01
$453 (Tea)