2020-08-21
好味指數😋😋😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗🤗限聚令繼續,都係買外賣食,呢間素食店想試好耐㗎啦!嚟到發現都幾多人等位等外賣,望到店內設計簡單清新,打卡都唔錯!依家外賣自取有8折,亦都唔使加外賣盒錢,都幾抵食wor!店員有禮貌,笑容好,落單都落得開心D!戶外嘅等候地方有位坐,可以舒舒服服咁等外賣等位,落單後大概10分鐘左右就有,都算幾快!外賣係用紙袋紙盒,仲會主動問你要唔要餐具,紙袋可以重用,環保意識一流!🍴冬蔭意大利飯($88 / 8折後$70)冬蔭公味做得好好,少少辣又夠香濃,好惹味!入口creamy,完全唔會覺得佢係素食,飯軟硬適中al dente,我自己最怕係有D餐廳煮得好淋,呢間完全唔會,食到好滿足!🍴凍伯爵茶(跟餐)茶味好香,濃淡度剛剛好,唔「鞋」,讚👍🏼
回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️
開心指數🤗🤗🤗🤗
🍴冬蔭意大利飯($88 / 8折後$70)
🍴凍伯爵茶(跟餐)
茶味好香,濃淡度剛剛好,唔「鞋」,讚👍🏼