2015-03-31 3942 views
係POP CORN 行黎行去都諗唔到食咩之制, 突然發現左 POP FOOD 既AREA ,  發現左 GRILL N MORE 哩間韓式夜題~~ 雖然打去BOOK 左位, 不過到左之後都等左10 分鐘左右先入到座~店內環境十分唔錯, 好YOUNG 好韓風, 牆上面既油畫好有趣, 店入面一直播住韓國音樂, 而且仲有一副牆投射住韓國MTV 係上面食物款式好多, 而且放食物既BUFFET BAR 好乾淨企理, 好有酒店BUFFET BAR 既感覺, 主食個AREA, 甜品一個AREA, 另外個設有壽司刺身沙律BAR, 有刺身師父即席為你服務食物質素十分滿意, 無論生熟食物都十分好羅宋湯足料到不得了, 勁鮮甜濃味辣汁熟螺個汁勁正燒賣味道好似係酒樓食咁正冷菜好入味一D都唔HEA刺身夠凍好新鮮, 勁推介白拖羅, 食完魚油味依然停留係口度, 勁香燒物方面好新鮮, 不停REFILL, 汁料醃得岩岩好一D都唔會醎, 種類繁多, 連豬腸都有勁開心, 識食既你, 可以係沙律BAR 拎生菜, 再加埋韓式辣醬, 正到不得了, 成件事即刻再HIGH D甜品方面一D都唔弱, 中式有西式有, 仲好有睇頭添好多時食
,  發現左 GRILL N MORE 哩間韓式夜題~~
食物質素十分滿意, 無論生熟食物都十分好
羅宋湯足料到不得了, 勁鮮甜濃味
辣汁熟螺個汁勁正
燒賣味道好似係酒樓食咁正
甜品方面一D都唔弱, 中式有西式有, 仲好有睇頭添
好多時食韓燒食食下都會覺得唔知食咩好, 停滯左係度, 但係係度食我就無咁既情況WO, 由頭食到尾, 食足咁耐

2015-03-28
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$202 (Dinner)