2024-01-23
試過塚田將軍澳同觀塘分店, 發現質素真係有分別! APM分店除左食物質素好掂之外, 所有細節都好用心, 包括SALAD BAR, 手調飲品, 醬料, 全部都睇得出店方用心經營。尤其係SALAD BAR的螺絲粉沙律, 真係估唔到咁高質, 軟硬味道適中, 唔會勁多醬但又足夠掛汁, D粉唔會得外面有味, 朋友話近十年食咁多酒店自助餐, 從來無食過咁正的螺絲粉沙律, +28蚊自助SALAD BAR淨係食螺絲粉都抵返晒!炸雞定食又係超級正, 沙律醬同雞配搭得岩岩好, 伴碟小食蕃薯南瓜都好高質。我地五個人叫左四個鍋一個炸雞定食, D菜食極都食唔晒, 好似五餅二魚咁, 可能因為我地食得太多螺絲粉沙律!!! 臨走前見到店員逐一清潔手調飲品JAR, 令人食得安心, 成班朋友都話以後去觀塘知道食乜啦! Highly recommended!