2019-02-26 1759 views
星期六返半晝,收左工就自己行左陣,搵埋朋友放工就去醫肚,去食個early dinner之後先去睇戲呢度同美好年代crossover, 最底嗰層就係水吧位置,既可以 take away 又可以上去坐低慢慢食慢慢飲一共有三層,行到上二樓就有店員安排坐位除左肉類既main之外,呢度仲有pasta、risotto、burger、pizza同幾款沙津同小食,款揀都唔少我地首先要左一份“煙三文魚大蝦沙律配蘋果醋”HKd$58+10%同“水牛城雞翼”HKd$68+10%一齊share呢個沙律好抵食,大大碟,啲沙律菜好新鮮,仲有兩隻煎得超香既大蝦添雞翼都唔錯,一份六隻,醬汁調味酸辣開胃,食落juice唔乾之後就各自order左一份肉類做main course個日好想食羊,所以就自己要左一份“香草露絲瑪莉羊架”HKd$188+10%羊架切開有三件,焗得剛好5成熟!肉嫩而不失香騷,真心有驚喜伴菜仲有炸得香脆既粗薯條添而朋友就要左一份steak,份量十足,牛扒厚切,朋友表示食得滿足同時當然唔少得飲返杯肥仔奶啦,我個日就飲左“烤布蕾波波茶”HKd$34+10%,奶香濃滑食住羊架飲珍奶真係第一次,美好年代帶給我

一共有三層,行到上二樓就有店員安排坐位

雞翼都唔錯,一份六隻,醬汁調味酸辣開胃,食落juice唔乾

之後就各自order左一份肉類做main course

羊架切開有三件,焗得剛好5成熟!
肉嫩而不失香騷,真心有驚喜

伴菜仲有炸得香脆既粗薯條添

食住羊架飲珍奶真係第一次,美好年代帶給我美好時光呢

Type of Meal
Dinner