2019-08-13
通常食得放題都會覺得質素比較參差,今日嚟到度八真係覺得值得推介!真心覺得好食!我哋叫咗$298和牛放題餐,等待個鍋嘅時候就出去攞醬油配料。出面有其他配料,例如:菜類、丸類、乳酪、炸天婦羅等等 ......天婦羅好得意,可以自己製作,將食材加入麵包糠,然後拎去炸。不過朋友試咗,自己炸好似有啲難,炸得麻麻地,哈!我哋仲叫咗刺身,刺身係任食,種類都好多,而且幾新鮮。我哋叫咗甜蝦、螺肉、帶子、北寄貝、三文魚、油甘魚等等,質素都算唔錯。而且仲有海鮮拼盤:有蝦、青口、八爪魚、蟹柳等等。和牛終於嚟到,有和牛牛肩胛肉、牛舌、牛胸牛下腹、安格斯牛小扒,所有牛都好好食!因為我係牛嘅愛好者,覺得呢度嘅邊爐牛肉非常之出色;而且仲係和牛任叫!真係超級抵食!放題質素真係好高,牛肉掂!
我哋叫咗$298和牛放題餐,等待個鍋嘅時候就出去攞醬油配料。出面有其他配料,例如:菜類、丸類、乳酪、炸天婦羅等等 ...... 天婦羅好得意,可以自己製作,將食材加入麵包糠,然後拎去炸。不過朋友試咗,自己炸好似有啲難,炸得麻麻地,哈!
而且仲有海鮮拼盤:有蝦、青口、八爪魚、蟹柳等等。
和牛終於嚟到,有和牛牛肩胛肉、牛舌、牛胸牛下腹、安格斯牛小扒,所有牛都好好食! 因為我係牛嘅愛好者,覺得呢度嘅邊爐牛肉非常之出色;而且仲係和牛任叫!真係超級抵食! 放題質素真係好高,牛肉掂!