2021-10-31
高質美式炸雞漢堡 麻辣雞翼有驚喜🐔今次嚟到中環一帶👐🏻呢度好多嘢食中英日韓咩都有,今次入咗間漢堡店🍔但全部都係炸雞漢堡嘅舖頭🥰韓式香辣雞肉漢堡 $68超鍾意食呢一個😍😍炸雞勁大塊!即叫即炸 好香脆😍炸雞口感嫩滑,保持肉汁,一啲都唔乾😉仲配埋韓式醬非常惹味❤️就好似我哋去韓式炸雞嗰種感覺🤣呢度嘅漢堡店主都會放好多椰菜絲同青瓜平衡返冇咁油膩😋蜜糖芥辣雞肉漢堡 $68呢一款反而冇咁重口味,口感比較溫和☺️但係蜜糖芥辣都好得出成個漢堡好夾!炸雞一樣都係非常香脆好好食😙另外,舖頭好貼心咁會比手套丶消毒紙巾丶仲會有漢堡包紙,唔使怕你食到污糟邋遢🥸麻辣炸雞翼 $35麻辣味好出 辣粉夠香辣非常惹味 呢個好有驚喜🥰同埋份量都好多 有五隻左右!炸薯格 $30即叫即炸,熱辣辣 份量都唔少😋舖頭仲有獨家嘅美國低卡起泡水,非常特別🤩飲汽水有時真係好肥仔😂😂呢間舖頭有埋卡路里🤣感覺比較健康!金菊龍珠果(65卡路里) 洛神花蘆薈 (70卡路里)兩款嘢飲都好清新,可能有生果又係茶,一啲都唔似汽水🥤相對地冇咁肥仔,亦都冇咁油膩,幾特別😆舖頭店主好Nice,亦都感覺到好有heart😚不過唔好位置就比較少,得八個位左右~如果
韓式香辣雞肉漢堡 $68
蜜糖芥辣雞肉漢堡 $68
麻辣炸雞翼 $35
炸薯格 $30
即叫即炸,熱辣辣 份量都唔少😋
舖頭仲有獨家嘅美國低卡起泡水,非常特別🤩
飲汽水有時真係好肥仔😂😂呢間舖頭有埋卡路里🤣感覺比較健康!
金菊龍珠果(65卡路里) 洛神花蘆薈 (70卡路里)
舖頭店主好Nice,亦都感覺到好有heart😚
不過唔好位置就比較少,得八個位左右~
如果經過有興趣都非常值得一試!!