2019-02-03 2328 views
呢間自助餐開左冇幾耐,book左同男朋友屋企人慶生一齊試下☺️首先入到去覺得環境幾大幾舒適,食物好多種類,尤其係甜品同雪糕!食物好新鮮,尤其龍蝦🦞feel到係好新鮮,係實正唔同有d buffet得個樣但肉質冇呢道咁好,麵包蟹同魚生都唔錯,encore左幾次!甜品種類好多好似有半個場都係甜品咁!岩曬我呢d甜品控😀😀😀雪糕唔洗自己裝,係一個個現成既package,有哈根大雪糕同雪條,movenpick任食!配埋個waffle真係冇得輸🥰有隻意大利朱古力雪糕都係第一次試好濃唔錯!豆腐花幾滑:)因為有人生日所以送左個一磅cheesecake🥰成餐飯食得好開心,因為多野食而且質素好,二來服務態度好好,好主動d員工,員工真係好nice好好service☺️下次會再黎食!

甜品種類好多好似有半個場都係甜品咁!岩曬我呢d甜品控😀😀😀

因為有人生日所以送左個一磅cheesecake🥰