德福閣

Stanford Café
見到呢間自助餐網上好評咁多,而且星期一至四連$400一位都唔洗,就即刻去試下🤩*生蠔生蠔唔係自助區入面,規定每人4隻🦪每隻都好肥美,肉質柔軟,味道鮮甜🫶🏻*冷盤區冷盤區嘅選擇都好多,除咗經典嘅海鮮、刺身同壽司之外,仲有沙律同涼拌小食💓海鮮黎講全部都好新鮮,個人比較鍾意三文魚同長腳蟹🦀️*熟食區熟食區都好高質同好多選擇㗎!咕嚕肉同西檸雞都好好味,啖啖肉,而且調味做得好好👍🏻最驚艷到我嘅都係茶碗蒸,蛋蒸得好嫩,有淡淡鰹魚湯味😽入面材料都好豐富,有蟹柳、元貝、白果~*甜品區甜品區入面嘅甜品都好精緻,仲有一個大大嘅朱古力噴泉,甜品控唔好錯過!蛋糕種類都好多,推薦藍莓芝士餅🤩而且仲有即叫即整嘅甜品,有pancake同舒芙蕾可以選擇~pancake推介朱古力香蕉味,薄薄嘅餅皮包裹住細膩嘅忌廉同香蕉,最後淋上朱古力醬真係絕配😻舒芙蕾空氣感十足,口感蓬鬆,有蛋香同埋香草味🤤不過舒芙蕾真係好受歡迎,想食嘅大家記得要攞籌~

*生蠔

*冷盤區

冷盤區嘅選擇都好多,除咗經典嘅海鮮、刺身壽司之外,仲有沙律同涼拌小食💓海鮮黎講全部都好新鮮,個人比較鍾意三文魚同長腳蟹🦀️

*熟食區

*甜品