2024-06-20 410 views
位於鴨脷洲大街,喺地鐵站轉出附近嘅艇仔粉餐廳👍🏻👍🏻👍🏻!!都開到幾夜下,所以如果係夜晚想搵嘢食嘅話都可以落去食。今次我就趁佢關門之前叫咗一碗招牌艇仔粉!原先我以為只不過係一碗普通嘅粉面,不過佢嘅湯底的確值得我去肯定!湯底非常好飲!!好友艇仔粉嘅風味✨✨✨,此外再加埋炸魚皮、叉燒、紅肉、魚肉片,全部材料加埋一齊都好好食,特別係佢嘅魚肉片,雖然唔知道係咪佢自己自製,但係食落去嘅口感同其他出邊食嘅粉麵店好唔同,軟身嘅魚肉片加埋脆身嘅炸魚皮,左一啖軟身魚肉片右一啖脆身炸魚皮,真係咪話唔好食!!!好好食🥰🥰🥰🤤🤤

招牌艇仔粉
2024-06-15
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$48 (Last Night Supper)
招牌艇仔粉