2023-05-30 543 views
高質芝士蛋糕|📍家後🙈雖然呢間小店主賣餃子,但係呢間小店嘅名物居然係芝士蛋糕😂蛋糕口味唔一定每日一樣,當日去食有開心果味同埋原味提供💚♡湯餃8隻♡|💰$38🤔明明我係嗌香菇粟米雞肉餃,但唔知點解咬開無菇但有梛菜🤔食落爽口,餃子雖然大隻但內餡又唔算多🫣湯底係粉葛湯,飲落幾清甜而且唔會口渴👍🏻但整體嚟講有啲普通( ・᷄ὢ・᷅ )♡開心果芝士蛋糕♡|💰$33ヽ( ຶ▮ ຶ)ノ!!!�呢個真係有驚喜!蛋糕雖然偏細件,但居然做到軟心效果,食落口感滑順💚開心果味濃郁得嚟唔會太甜💚味道個平衡做得好好💯食哂成件都唔會覺得涸喉💓食完好滿足🫶🏻呢個價錢食到呢個水準真心優質,基本上每一枱客都會嗌一件😂個人超級推薦!
高質芝士蛋糕|📍家後

♡湯餃8隻♡|💰$38