2019-07-08 29 views
之前已經聽過朋友介紹呢間酒樓嘅蒸氣海鮮質素很高,於是今日就同老公嚟試一試首先呢度嘅蒸氣海鮮套餐任食任飲,星期六都只係$288 ( 加一服務費)貴價海鮮八款入邊揀四款,而我同老公就揀咗大元貝、象拔蚌仔、蟶子王和鮮鮑魚首先值得一讚嘅係呢度服務很好,侍應會幫我們逐一把海鮮放入蒸鍋裏,而且加上計時器,計時器一響,侍應就會過來把海鮮夾給我們,所以不用怕海鮮煮得不夠熟或者過熟每樣海鮮都十分新鮮,鮮甜, 尤其是蟶子王,份量十足!大元貝上鋪了蒜蓉,但也不會搶咗大元貝的鮮味另外我哋叫咗兩款定食-有貝殼拼盤和燒乳鴿,估唔到呢度海鮮一流之餘,燒乳鴿都做得咁出色另外, 任食的配料有很多,有蟲草花蒸雞、雜菜、蓮藕片、甜粟米、勝瓜等等, 非常健康! 老公稱讚蒸雞的雞肉嫩滑,好好味最後,我哋就食瑤柱鮮淮山粥,粥底吸收了所有海鮮的精華,正順帶一提,呢度嘅飲品款式亦很多,仲有鮮蔗汁添

最後,我哋就食瑤柱鮮淮山粥,粥底吸收了所有海鮮的精華,正

順帶一提,呢度嘅飲品款式亦很多,仲有鮮蔗汁添
Type of Meal
Dinner