2022-01-10
禁晚市堂食前嘅最後一晚我哋即刻衝左出去食飯,今次就去咗奧海城食西班牙菜,作為暫別晚市既一餐🤣 芒果蟹肉沙律 ($138) 芒果蟹肉沙律既份量比想像中大,大大碟沙律中間布滿晒蟹肉絲,面頭就以芒果粒同埋醬作為點綴,一疏疏蟹肉好鮮甜好好食😋😋成個沙律感覺良好😍😍西班牙海鮮飯 ($328)🥘🥘好耐冇食過Seafood Paella,呢到個份超大份,夠兩至三人食,入邊有大蝦,青口,蜆肉,魷魚圈,仲用左大量蒜片黎煮添,d 飯幾粒粒分明同好香🦑🦑🦐🦐雜莓班戟 ($78)最後加返個甜品就滿足哂,佢個班戟都幾大份,而且有好多水果係面勁足料,已經差唔多飽既我地食埋就飽哂lu😍😍水果都好甜好好味😋😋📍 Cocina 3 Tapas Restaurant & Bar (大角咀)大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖
芒果蟹肉沙律 ($138)
西班牙海鮮飯 ($328)🥘🥘
雜莓班戟 ($78)
大角咀海泓道1號奧海城三期地下G22號舖