2022-09-23 14 views
「禾是窮鬼whita 醉愛買抵野」🛖 RuRu Tapas Restaurant (大角咀)📍大角咀杉樹街11號德安樓地下1號舖💰 ~$200一人性價比:🐘🐘🐘🐘/5(窮鬼表示係一間氣氛好好嘅西班牙餐廳✨)餐廳個環境好有氣氛~同埋播住西班牙嘅歌🎵好似去咗旅行咁!好chill 好relax~魚子醬龍蝦蟹肉牛油果他他龍蝦同蟹肉好新鮮好鮮甜💗加埋牛油果同埋魚子醬個味道好清新🤩原本覺得呢個配搭可能會有少少奇怪,但意外地夾🤩兩條脆麵包可以夾埋一齊食🥰更加突顯龍蝦同埋蟹肉嘅鮮味~✨如果再多幾條麵包就好~因為食到最後仲剩返好多!好想連埋麵包一齊食🫣西班牙辣椒仔辣椒仔好甜!舊舊都好大嚿同埋肥du du😍鍾意食三色椒嘅人一定好鍾意~原來有唔同顏色嘅辣椒仔,係因為種植嘅時候用唔同嘅土壤種!真係新知識~🧐😜慢煮豬鞍配雜菜由於係即刻焗嘅關係,要等一陣先嚟到✨上枱嗰陣仲係熱辣辣~芝士仲識拉絲🧀🤩如果個飯有炒底嘅話應該更加正😜#大角咀 #大角咀美食 #西班牙菜 #性價比之選
「禾是窮鬼whita 醉愛買抵野」

🛖 RuRu Tapas Restaurant (大角咀)
📍大角咀杉樹街11號德安樓地下1號舖
💰 ~$200一人

性價比:🐘🐘🐘🐘/5
(窮鬼表示係一間氣氛好好嘅西班牙餐廳✨)

魚子醬龍蝦蟹肉牛油果他他

西班牙辣椒仔