🌸講起食 High Tea☕️我諗大家都會諗起係一個有三層高充滿住甜點嘅擺盤🍮我最近就食咗一個好🈶️特色嘅西班牙靚靚嘅鹹點下午茶❤️呢間餐廳唔單止環境夠曬情調🥂食物亦都非常之有水準呢👍擺盤又靚📷🥰$300左右就食到一個咁有特色嘅西班牙下午茶☕️我覺得都係一個幾好嘅選擇呢😍.🐷脆皮豬腩肉配蜂蜜蛋黃醬:呢個豬腩肉豬肉超級好味😋夠脆又夠新鮮👍配埋個蛋黃醬👍真係好好食呀😋.🔥炸黑毛豬火腿球:呢個肉味好濃❤️一定要趁熱食😋脆脆的好香口喔🐷.🐥秘製鵪鶉腿配西班牙杏仁醬:第一次食鵪鶉腿🐥細細隻嘅鵪鶉腿原來啲肉好嫩滑架😋配埋哥特式西班牙杏仁醬😍一試難忘呢❤️.💰$328/2ppl🚩 EL CERDO📍荃灣大壩街77號地舖

💰$328/2ppl

🚩 EL CERDO